Kur do filloj edicioni i nente i Big Brother Albania dhe kush do udheheq!

Edicioni i nente i big brother albania po vjene shume shpejt ne ekranet tuaja televizive, te gjithe te interesuarit rreth big brother albania 9 mund te shikoni te gjithe edicionin tek big brother albania 9 live njezete e kater ore.

Nese deshironi te jeni pjese e big brother albania atehere ju mund te plotesoni formularin dhe te aplikoni dhe ndoshta do jeni pjesemarres po ashtu ndoshta edhe fitues i edicionit te nente si dhe fitues i milionave. Nese mendoni se keni cfare ti dhuroni ketij edicioni atehere mos ngurroni dhe behuni pjese e big brother 9.

Sa i perket se kush do te drejtoj Big Brother Albania 9 nuk kemi ende ndonje informate zyrtare se kush do udheheq, mirpo flitet gjithe andej se eshte duke u zhvilluar nje lufte ne mes te Ledionit dhe Arbanes se kush do udheheq kete edicon. Por siq e dijm Arbana tash ka fillur te kete nje emsion tjeter te saj qe ka te beje me VIP-at, dhe qe gjithashtu eshte prodhim i top channel.

Big Brother Albania pritet te filloj ne fund te muajit shkurt ose ne fillim te muajit mars, bazuar ne edicionet e me hershme te ketij reality show. Andaj qendroni me ne per me shume informacione rreth big brother albania.