When the Idols Sa will begin?

As we know the next season of Idols SA 2016 will be soon and we are prepared with the latest news and updates regarding this reality tv show, so if you are interested or are fans of any of the singers that will take place please do visit us here: http://www.idolssa2016.com/

Idols SA will be with us and this year and there will be auditions to be held all around South Africa, and if you think you have got what it takes than show up to the auditions of Idols.

For more information please visit our site and subscribe.

Read More

Kur do filloj edicioni i nente i Big Brother Albania dhe kush do udheheq!

Edicioni i nente i big brother albania po vjene shume shpejt ne ekranet tuaja televizive, te gjithe te interesuarit rreth big brother albania 9 mund te shikoni te gjithe edicionin tek big brother albania 9 live njezete e kater ore.

Nese deshironi te jeni pjese e big brother albania atehere ju mund te plotesoni formularin dhe te aplikoni dhe ndoshta do jeni pjesemarres po ashtu ndoshta edhe fitues i edicionit te nente si dhe fitues i milionave. Nese mendoni se keni cfare ti dhuroni ketij edicioni atehere mos ngurroni dhe behuni pjese e big brother 9.

Sa i perket se kush do te drejtoj Big Brother Albania 9 nuk kemi ende ndonje informate zyrtare se kush do udheheq, mirpo flitet gjithe andej se eshte duke u zhvilluar nje lufte ne mes te Ledionit dhe Arbanes se kush do udheheq kete edicon. Por siq e dijm Arbana tash ka fillur te kete nje emsion tjeter te saj qe ka te beje me VIP-at, dhe qe gjithashtu eshte prodhim i top channel.

Big Brother Albania pritet te filloj ne fund te muajit shkurt ose ne fillim te muajit mars, bazuar ne edicionet e me hershme te ketij reality show. Andaj qendroni me ne per me shume informacione rreth big brother albania.

Read More